Workshop-uri

Cu totii, ne dorim sa crestem, noi, ca indivizi dar  si organizatiile in care activam.

Mediul extern este extrem de competitiv si presiunea este mare din multe perspective: vrem sa ne crestem vanzarile, sa avem o pozitie buna in piata, sa crestem profitul in timp ce scadem costurile, sa ne pliem pe schimbarile legislative. Dar toate aceste obiective se realizeaza prin aportul Line Managerilor  si Specialistilor din organizatie.

De aceea, TBS, amplu implicat intr-o multitudine de procese de Human Resources, va invita sa continuati sa va dezvoltati!

Am pregatit Workshop -uri  diverse dedicate specialistior din Human Resources, Line Mangerilor din companii ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre leadershipul resurselor umane, dar si celor ce vor sa inceapa o cariera in Human Resources.

O alta linie de workshop-uri este dedicata celor care doresc orientare in cariera sau doresc sa isi dezvolte cariera, celor care au dificul.....

Doresti sa faci cariera in HR? Vrei sa intelegi mai bine care sunt procesele ce se deruleaza in HR si ce presupun joburile  precum HR Business Partner, Talent Acquisition Specialist, Talent development Specialist, Learning  Specialist , HR Operations Specialist.sau esti Line Manger si stii ca este important  sa ai cunostinte adecvate despre People management.

TBS a creat un workshop aplicat în care vei experimenta :

 • strategii, tehnici si metode de sourcing, recrutare si selectie,
 • metode de evaluare,
 • procesul de induction /onboarding al noilor intrati in organizatie
 • politici motivationale (dezvoltare personala cat si modalitati de analiza si implementare a compensatiilor si beneficiilor)
 • last but not least despre retention…o adevarata problema curenta pentru orice companie

Deciziile de recrutare pot avea un impact de durată asupra succesului viitor al organizațiilor si acest “ghid” te poate ajuta sa stii foarte clar ce ai de facut.

Recrutarea de personal nou este costisitoare atât din punct de vedere al timpului, al eforturilor, cât și al costurilor pentru acest proces. Astfel retentia personalului este deosebit de importanta.

Vom intelege cum facem corect selectia candidatilor in conformitate cu profilul postului si cultura organizatiei astfel incat acestia sa ofere cele mai bune rezultate pentru organizatie dar si pentru succesul carierei lor.

Pasii dintre recrutare si retentie sunt esentiali pentru fiecare HR si manager.

Obiectivul workshop-ului:

Ne dorim sa intelegi  executia unui proces de recrutare si selectie!

Ce vom face? Vom vedea cum se face sourcingul, vom vorbi despre linkuri de specialitate (digitalul ), vom folosi teste specifice si tehnici de interviuri.

O sa abordam importanta inductionului pentru  talentele nou intrate in Companie. Si o  sa discutam deschis despre cum sa iti motivezi angajatii dar si cum sa implementezi o politica de Reward.

Beneficiile participării la acest workshop:

Printr-o combinație de discutii, exerciții și studii de caz, vei învăța să derulezi o campanie de recrutare eficientă de la început până la sfârșit, cum se face o integrare optima a candidatului selectat, precum si componenta pachetului de remunerare oferit.

In cadrul workshop-ului ului vom discuta despre Induction / Onboarding pentru noul venit in Organizatie si importanta conceptelor pentru intelegerea modului de operare, a politicilor si procedurilor interne.

Până la sfârșitul acestui eveniment vei putea să:

 • Identifici corect cerințele jobului pentru care faci recrutari
 • Intelegi standardele așteptate de candidați
 • Definesti indicatorii de evaluare adecvați
 • Produci structuri de întrebări specifice
 • Proiectezi instrumente de selecție suplimentare
 • Administrezi eficient campania de recrutare
 • Executi un plan de integrare / onboarding
 • Intelegi metode & politici de motivare a noului venit in organizatie din punct de vedere al pachetului salarial dar si al dezvoltarii acestuia in cadrul Companiei.

Facilitatori:  

Daniela Necefor – Cu o experientă de peste 20 de ani în management și consultantă, avand experienta in companii multinationale in domeniul ingineriei, finantelor si resurselor umane.  Certificari: Consilier Vocational, Consilier Dezvoltare Personala, Trainer

Luminita Mihalache – experienta de peste 20 de ani in companie multinationala, sector FMCG, cu arii de competenta  la nivel de Board: expertize in HR Business Partnering, atragere, identificare si  dezvoltare de talente, remunerare, managementul performantei, consiliere, coaching, dezvoltare organizationala.

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Job-uri Disponibile

Vezi lista de job-uri disponibile în rețeaua Total Business Solutions

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
AHK România

AHK România

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2020 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.