Workshop-uri

Cu totii, ne dorim sa crestem, noi, ca indivizi dar  si organizatiile in care activam.

Mediul extern este extrem de competitiv si presiunea este mare din multe perspective: vrem sa ne crestem vanzarile, sa avem o pozitie buna in piata, sa crestem profitul in timp ce scadem costurile, sa ne pliem pe schimbarile legislative. Dar toate aceste obiective se realizeaza prin aportul Line Managerilor  si Specialistilor din organizatie.

De aceea, TBS, amplu implicat intr-o multitudine de procese de Human Resources, va invita sa continuati sa va dezvoltati!

Am pregatit Workshop -uri  diverse dedicate specialistior din Human Resources, Line Mangerilor din companii ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre leadershipul resurselor umane, dar si celor ce vor sa inceapa o cariera in Human Resources.

O alta linie de workshop-uri este dedicata celor care doresc orientare in cariera sau doresc sa isi dezvolte cariera, celor care au dificul.....

Esti elev de liceu si nu stii ce cariera ti se potiveste?

Esti student si nu stii spre ce functiune/ industrie sa te indrepti ? Nu stii piata muncii, nu stii cum e o fisa de post, o organigrama?

Vrei sa afli evaluarea ta vocationala?

Sau esti in situatia in care déjà lucrezi de 1-2 ani si constati ca jobul nu ti se potriveste? Ca departamentul si organizatia nu ti se potrivesc?

Obiective

Acest workshop interactiv are ca scop să te ajute să gasesti răspunsurile la aceste întrebări. Se adreseaza persoanelor care doresc sa afle ce drum sa urmeze dar si celor aflate la inceput de cariera. Te vei cunoaște mai bine si vei intelege spre ce job te indrepti astfel sa incat sa fii implinit profesional.

 

Workshop-ul de Orientare in Carieră te va ajuta să:

  • Sa folosesti cel mai modern test in a te evalua in directia stabilirii educatiei profesionale si indrumarii vocationale necesare unei alegeri profesionale adevacte tie
  • Răspunzi corect întrebărilor: Unde sunt acum? Ce drum profesional mi se potriveste?
  • Stabilesti elementele ce ar trebui luate in considerare atunci când stii catre ce domeniu sa te indrepti?
  • Intelegi daca facultatea / studiile urmate te pot ajuta in alegerea jobului ales?
  • Afli ce domeniu conex poti alege astfel incat sa te poti dezvolta profesional si consideri ca ai facut o alegere buna
  • Descoperi care sunt domeniile ce ti se potrivesc
  • Intelegi cum te poate ajuta digital-ul pentru a fii informat.

 

Facilitatori :

Daniela Necefor – Cu o experientă de peste 20 de ani în management și consultantă, avand experienta in companii multinationale in domeniul ingineriei, finantelor si resurselor umane.  Certificari: Consilier Vocational, Consilier Dezvoltare Personala, Trainer

Luminita Mihalache – experienta de peste 20 de ani in companie multinationala, sector FMCG, cu arii de competenta  la nivel de Board: expertize in HR Business Partnering, atragere, identificare si  dezvoltare de talente, remunerare, managementul performantei, consiliere, coaching, dezvoltare organizationala.

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Job-uri Disponibile

Vezi lista de job-uri disponibile în rețeaua Total Business Solutions

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
AHK România

AHK România

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2020 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.