DESPRE NOI

MISIUNEA NOASTRA

Total Business Solutions a fost înfiinţată în 2000 şi, de atunci, este partenerul de afaceri al companiilor care doresc să exceleze pe piaţa românească şi europeană. Punem la dispoziția clienților noștri din sectorul privat un pachet complet de servicii care le oferă o poziție dominantă în domeniul lor de activitate prin maximizarea eficienţei şi eficacităţii angajaţilor lor.


TBS ofera servicii profesionale în domeniul Resurselor Umane, inclusiv:


Consultantii TBS sunt pe deplin constienti de implicatiile etice ale lucrului cu capitalul uman. Vom mentiona aici numai principiile cele mai importante care ne ghideaza activitatea:

arc-blue2PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea – respectam încrederea persoanei în noi (fie ca este vorba despre clienti sau despre angajati), solicitam doar informatiile relevante si folosim aceste informatii exclusiv în scopul mentionat initial, conform necesitatilor organizatiei. Dorim ca acest standard sa fie aplicat atât de catre clientii, cât si de catre angajatii nostri.

arc-blueAL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Ajutam organizatia si persoana în acelasi timp, indiferent de diferentele si intentiile personale si luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti participantii.

arc-blue3AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru angajat, cât si pentru client. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.


4

Experienta si expertiza consultantilor Total Business Solutions sunt un sprijin real si semnificativ pentru activitatea curenta si dezvoltarea ulterioara a companiei dumneavoastra. Unul dintre principalele noastre puncte forte este colaborarea cu consultantii specializati din România si din strainatate. Suntem pregatiti și avem posibilitatea să răspundem unor solicitări urgente; într-un mediul de afaceri care evolueaza atât de rapid, promptitudinea si calitatea reactiei noastre la solicitarile clientilor ne diferentiaza semnificativ.

De asemenea, Total Business Solutions are experienta în Proiecte greenfield

Suntem pregătiţi și avem posibilitatea să răspundem unor solicitări urgente; într-un medi de afaceri care evoluează atât de rapid, promptitudinea şi calitatea reacţiei noastre la solicitările clienţilor ne diferenţiază semnificativ și ne face superiori competiției.

România se dezvoltă rapid ca locaţie pentru investiţii în unităţi de producţie noi. TBS are experienţă demonstrată în asistarea investitorilor şi companiilor străine pentru accesarea şi/sau extinderea pe piaţa din România, prin unităţi de producţie noi şi de tip greenfield. Am identificat cu succes profesionişti de top (cu diplome universitare) pentru toate nivelurile, de la asistenţi şi până la top management.

Având în vedere experiența și portofoliul nostru, , TBS poate oferi asistenţă companiei şi personalului dumneavoastră pentru implementarea eficientă şi eficace a strategiei proiectelor iniţiale / greenfield în România, în oricare dintre următoarele domenii:

  • identificarea locatiilor posibile pentru proiectele greenfield;
  • evaluarea necesitatilor locale de personal si forta de munca si pregatirea unui plan organizational;
  • consultanţă pe teme de Resurse Umane în România şi în conformitate cu structurile organizaţionale internaţionale (organigrame, fișe de post, evaluări);
  • identificare și recrutare de personal executiv: identificarea şi prezentarea unei liste complete de candidaţi de top pentru fiecare funcţie, inclusiv specialişti din domeniul dumneavoastră;
  • asistenţă pentru personalul din străinătate, în vederea familiarizării cu practicile de afaceri şi uzanţele din România;
  • un program complet de prezentare şi formare pentru toţi angajaţii noi, în vederea unei demarări rapide şi fără probleme a operaţiunilor, prin care obiectivele, aşteptările şi stilul de management şi operaţional să poată fi prezentate şi comunicate în mod eficient angajaţilor noi pentru asigurarea unor rezultate maxime;
  • dezvoltarea si formarea organizationala;
  • stabilirea unor indicatori de salarizare pentru fiecare functie, în fiecare domeniu.

TBS are un prtofoliu de prim rang și a acoperit necesitățile de personal pentru demararea activității în România a unui număr mare de clienți, din domenii precum: produse de consum, produse şi servicii industriale, bancare şi altele. Vă oferim întotdeauna servicii şi rezultate de cea mai bună calitate.

UKRO