GDPR

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL LA NIVELUL SOCIETATII TOTAL BUSINESS CONSULTING SRL (TBS)

Societatea noastra (denumita in cele ce urmeaza TBS) a fost in permanenta preocupata de protejarea datelor cu caracter personal si a respectat in permanenta legislatia in vigoare referitoare la domeniul acesta.

Intrucat de la data de 25.05.2018 devin aplicabile prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal va aducem la cunostinta ca TBS a intreprins toate masurile de natura tehnica si organizationala astfel incat sa asigure in continuare prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu cerintele legale in vigoare.

Reiteram faptul ca societatea noastra a respectat inca d ela infiintare prevederile legale in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal iar cu aceasta ocazie societatea isi revizuieste politica de confidentialitate pentru conformare la noile cerinte legale

In vederea aplicarii Regulamentului UE 2016/679 orice date personale comunicate in contextul colaborarii cu societatea TBS pe proiectele de recrutare, evaluare, consultanta, coaching, formare si altele respectiv CV-ul dvs sau orice date personale furnizate vor fi luate in considerare numai cu consimtamantul dvs. 

Precizm faptul ca nu sunteti obligati sa furnizati datele dvs. cu caracter personal.
Transmiterea CV-ului si a aplicatiilor spontane, pe email/telefonic sau on -line inseamna ca dumneavoastra ne-ati dat consimtamantul ca TBS sa utilizeze aceste date personale in scopul recrutarii si a realizarii celorlalte servicii pe care societatea noastra le ofera.

Precizam faptul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt folosite exclusiv in scopul realizarii de catre TBS a acestor servicii si in conformitate cu prevederile prevederile Regulamentului 2016/679/UEsi a celorlalte acte normative in vigoare care reglementeaza si produc efecte in acest domeniu.

Conform prevederilor Regulamentului 2016/679/UE, aveți următoarele drepturi asupra datelor cu caracter personal:

    • dreptul de a solicita access la datele personale
    • dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea acestora
    • dreptul de a solicita restricționarea prelucrării
    • dreptul de a vă opune prelucrării
    • dreptul de a solicita portabilitatea datelor.
    • dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si/sau sa solicitati stergerea datelor.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în faţa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru informații suplimentare legate de protecția datelor vă rugăm să ne transmiteți e-mail la adresa dnecefor@tbs.ro și vă vom raspunde la solicitarile dvs. în cel mai scurt timp posibil.   

Precizam faptul ca in scopul furnizarii serviciilor noastre datele dumneavoastra personale si CV-urile dvs ce contin aceste date pot fi vizualizate de clientii care doresc angajarea dumneavoastra.

In toate situatiile, TBS va lua masurile necesare pentru a asigura un nivel de protectie adecvat datelor transferate.

Perioada de stocare a datelor.

TBS pastreaza datele cu caracter personal conform acordului dvs pentru realizarea obiectul sau de activitate (plasarea fortei de munca) pe o perioada nedeterminata si poate sterge aceste date la solicitarea dvs.

Precizam faptul ca orice  date cu caracter personal transmise societatii noastre ca si aplicatie inseamna automat acordul dvs pentru prelucrarea acestor date in scopul realizarii obiectului nostru de activitate si in avantajul aplicantului.

ALTE CHESTIUNI - Securitate

Am luat masurile pe care le consideram necesare si ne straduim in mod continuu sa pastram serverele, aplicatiile si bazele de date in format electronic dar si fizic securizate si neafectate de accesul si utilizarea neautorizata, utilizand masuri fizice, administrative si tehnologice pentru a proteja informatiile pe care le pastram. Fiind in imposibilitatea de a garanta securitate 100% .

Daca aveti anumite suspiciuni în legatura cu anumite informatii personale, va rugam sa nu transmiteti acele informatii prin intermediul internetului.

Nu ne asumam nici o responsabilitate in cazul de cookie sau de alte probleme legate de securitatea sistemului dumenavoastra de acces.

Revizuire

TBS poate modifica, suplimenta sau amenda Termenii sai de confidentialitate atunci cand este necesar pentru a se conforma prevederilor legale incidente, postand o Nota revizuita pe site-ul sau web.

Aceasta Nota a fost actualizata ultima oara pe 24.05.2018 in vederea intrarii in vigoare a legii prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016.

Daca doriti mai multe informatii despre practicile de confidentialitate ale TBS va rugam sa ne contactati la adresa dnecefor@tbs.ro.

UKRO